11.5.08

Balsamit (mainos)


Balsamit (mainos)
Uusi Suometar 67, 21.3.1890

Uutta!

Balsamit
(Varpaankänsälääkettä)
luotettava apu 2 viikon ajalla poistamaan varpaankänsiä, syyliä ja kovettunutta ihoa. Hinta pullolta 2 mk.

Bertha Riesin "Elexir Melange"
on omiaan vahvistamaan päänahkaa ja hiusten juuria niin että hiusten lähteminen ennen pitkää lakkaa ja juurista, jolleivat ne vielä ole kokonaan lakastuneet, kasvattamaan uusia hiuksia, joka on lukuisilla käytännöllisillä kokeilla todistettu. Tämä paranne ei ensinkään vaikuta hiusten väriin sekä on Tukholman kauppakemistin tohtori Setterbergin tutkima ja havaittu myrkyttömäksi ja vahingoittamattomaksi, à 6 mk. annos.

Kiina-Glyserini-Pomaada Peru-Balsamin kanssa.
Tämä pomaada poistaa hilseen, estää hiustenlähtöä, vahvistaa hiusten juuria ja edistää niiden kasvamista, à 6 mk. annos.

Käsi Mussel-Pomaada.
Kädet tulevat tätä pomadaa käyttämällä oitis hämmästyttävän pehmeiksi ja valkoisiksi, à 4 mk. annos.

"Eugénie" Myrtti-Balsami
kasvojen värin kaunistamiseksi sekä sen säilyttämiseksi ainaisesti nuorena ja kauniina
Kuu yhden ainoan kerran vaan käyttää tätä erinomaista ainetta (johon menee vaan muutaman minutin aika), niin antaa se sekä kasvoille että kaulalle ja käsivarsille hienon pehmeyden ja marmorimaisen puhtauden, yhdessä liljan ja ruusun värin ja hajun kanssa, karkoittaa teerenpilkkuja ja päivetystä sekä kaikkia ihon epätasaisuuksia ja pilkkuja. Sitä on tutkinut Tukholman kauppakemisti, tohtori Setterberg, joka on huomannut sen myrkyttömäksi ja vahingottomaksi, á 5:50 annokselta.

Alkuperäistä Pasta "Eugénie".
Se on tosiasia, jota ei voida kieltää, että muutamat rouvat ovat tunteneet salaisuuden, jolla he korkeimpaan ikään saakka ovat säilyttäneet nuorekkaan ulkomuotonsa kaikkine etuineen sekä tuoreen kauneuden yhdessä rypyttömän ihon kanssa.
Keisarinna Eugénie'llä, jonka mailman kuulu kauneus hämmästytti kaikkia, omisti sellaisen reseptin, joka korkeimpaan ikään saakka säilytti hänelle sukupuolensa kaikki edut - salaisuus, jota hän koitti aina huolellisesti piiloittaa maailmalta. Sattuman kautta on resepti joutunut minun käsiini ja katson velvollisuudekseni tällä "Pasta Eugénie'llä" tehdä sen ihmeelliset ominaisuudet kaikkien omaisuudeksi. Se suojelee teerenpilkuilta, ottaa pois luomia, vastenmielistä punaa kasvoista sekä kaiken mikä turmelee niiden kauneutta, jota vastaan se antaa kasvojen iholle tuoreutta ja kauneutta. "Pasta Eugénie" vaikuttaa nopeasti, jonka vuoksi sitä yleisesti kiitetään. á 5 m. annos.

Juokseva punainen sminkki "Eugénie"
antaa poskille ja korville kauniin luonnollisesti ihanan värin, à 4:50 annos.

Nigritine Vegetale
3 väriä, mustaa, ruskeata, vaaleata.
Tukka, jota tällä aineella värjätään, pitää värinsä 6 viikkoa,ja on mahdotonta nähdä erotusta keinotekoisen ja luonnollisen värin välillä, à 8 mk. annos.

"Puder Eugénie"
tarttuu täydellisesti ihoon ja antaa sille luonnollisen valkoisuuden ja tuoreuden.
Suojellakseen minua jäljittelemisiltä huomattakoon, että kaikki pullot ja purkit aina ovat varustetut minun allnkirjoituksellani Bertha Ries sekä suojelusmerkillä Amor. Käyttö-ohje seuraa jokaista kappaletta, á 4 mk. töyhtön kanssa 4:50 rasialta.

Rotanmyrkkyä á 2 ja 4 mk. rasialta.
Hyönteispulveria à 1 mk. rasia.
Ainetta seinäsyöpäläisten hävittämistä varten, pulloissa, á 3 mk pullo.

Myydään paljottain ja vähittäin alennuksella allekirjoittaneen kautta.

Tilaukset maaseuduilta, joita seuraa tavaran hinta ja tarpeellinen kuljetusmaksu toimitetaan ensi tilaisuudessa sekä jalkivaatimusta vastaan.

Ries Guttman,
Privilehierattu Kemisti ja Keisarillisen Wenäjän Hovihankkija.
Päävarasto Suomessa
L. Laurstein,
N:o 1 Kluuvikatu N:o 1.

Ei kommentteja :