21.7.08

Pelikan Mustetta (esite, mainos)
Pelikan Mustetta
Günther Wagner * Hannover

[---]

Pelikan kirjoitus- ja jäljennösmustetta

4001 Parasta kirjanpito- ja kirjoitusmustetta, juoksee sinertävänä, kirjoitettuna sysimustaa. Kestää kirjoitettuna äärettömän kauan. Erinomaisen helposti juoksevaa.

3001 Vahvaa jäljennösmustetta. Oikeata "Blauholz"-mustetta, juoksee tumman punasinisenä. Kirjoitus ja jäljennökset tulevat mustia. Jäljentäessä saadaan 3-6 jäljennöstä. Myös pitemmän ajan kuluttua jäljennöskelpoista. Ei ole tarkoitettu kirjanpitoa varten.

5001 Kirjanpito- ja jäljennösmustetta. Juoksee sinertävänä, kirjoitus tulee mustaa. Saadaan jäljentäessä 2-3 jäljennöstä. Sopii myös kirjanpitomusteeksi.

6001 Vahvaa punasinistä jäljennösmustetta. Juoksee ja on kirjoitettuna punasinistä. Voi saada 6-10 jäljennöstä. Ei leviä jäljentäessä.

PAKKAUKSET:

Kolmea ensinmainittua lajia on saatavana alkuperäisissä Pelikan-pulloissa 1/33-2 litraan saakka sekä myös kulmikkaissa kirjoituspöytäpulloissa.

Laji6001 on 1-1/3 litran pulloissa ja kirjoituspöytäpulloissa.

Pelikan värillistä mustetta

Erittäin helposti juoksevaa ja kirkasta väriltään.

Värit: Punanen, sininen, vihreä, punasininen, keltanen ja ruskea.

PAKKAUKSET:

Alkuperäisissä Pelikan-pulloissa, sisältäen 1/32-1 litraan saakka, myös pienissä ja suuremmissa, pyöreissä tahi kulmikkaissa kirjoituspöytämustepulloissa.

Pelikan täytekynämustetta

Erittäin helposti juoksevaa ja vartavasten täytekynän hienoa koneistoa varten valmistettua. EI vahingoita millään muotoa kultaterää. Juoksee sinertävänä, kirjotettaessa tulee mustaa; löytyy myös punasinistä, punasta, vihreää, mustaa, sinistä, samoin jäljentävää.

PAKKAUKSET:

Alkuperäisissä Pelikan-pulloissa, sisältäen 1/32-1 litraan saakka, pyöreissä ja neliskumaisissa kirjoituspöytäpulloissa, käytännöllisissä matkapulloissa, (puu-, aluminiumi- tahi pahvikotetolla) erilaista suuruutta.

Löytyy myös korupakkauksessa sisältäen pitkäkaulaisen pullon hiotulla lasikorkilla ja pipetillä.

[---]

Pelikan Kestävyys-leimasintyynyt

Pelikan-leimasintyynyillä saa selviä, värivoimakkaita jälkiä, ne ovat tavattoman kestäviä ja senvuoksi edullisia käytännössä.

Värit: Punasininen, musta, punanen, sininen ja vihreä.

SUURUUDET:
N:o 0 ........ 180x150 mm.
N:o 1 ........ 162x90 mm.
N:o 2 ........ 115x70 mm.
N:o 3 ........ 93x52 mm.
N:o 4 ........ 60x40 mm.

N:o 1b leimasinlaatikko, suuruus 162x91x40 mm.,
sisältää 1 tyynyn 98x65 mm.

N:o 2S. Leimasintyyny vieterikannella, suuruus 115x70 mm.
Pelikan Juoksevaa liimaa

Pelikan-liima on valmistettu oikeasta arabikumista, sillä on erinomainen liimaamisvoima ja se on helposti siveltävissä. Pelikan-liima sopii kaikenlaiselle, myös arimmallekin paperille.

Suppilolla varustetuissa pulloissa. (Liima ei kuivu eikä haihdu, vaikkakin pullo on auki.)

PAKKAUKSET:

Pelikan-pulloissa, sisältäen 1/8-1/1 kg: aan, myös 1/1 ja 1/2 litr. pulloissa.
Pyramiidinmuotoisissa pulloissa, sisältäen 18-240 gr. Erisuuruisissa kellonmuotoisissa. Käytännöllisissä liimapulloissa kumi- tahi nikkelikannella sienineen.

Pelikanol Liimaa

Valkoista, taikinamaista liimaa, jota käytetään mielellään hyvän liimaamisvoimansa ja siisteytensä vuoksi. Pelikanol sopii kaikenlaiseen hienompaan liimaukseen, se on paras liima virastoja, koteja ja valokuvaamoita varten.

PAKKAUKSET:

Pitkäkaulaisissa purkeissa kierrettävällä kannella, sisältäen 50 gr.-1 kg. Putkissa 15-110 gr.

Käytännöllisissä toimistopulloissa, joihin on kiinnitetty vesiastia ja sivellin, 2 suuruutta.

Peltirasioissa asianmukaisine peltiastioineen, sisältäen 1, 2½, 4½ ja 9 kg.

[---]

Pelikan kirjoituskonenauhat

Pelikan-nauha valmistetaan kudoksesta, joka on kestävämpää kuin mikään muu tunnettu kirjoituskonenauhakangas. Ammattimiehet ovat tunnustaneetsen edullisimmaksi nauhaksi. Pelikan-nauhalla on ihmeellinen käyttökestävyys ja on se halvempi kuin muut samanlaatuiset nauhat.

Pelikan-nauhoja toimitetaan kaikkia värejä, jokaista kirjoituskonejärjestelmää varten, kirjasinpainoa, tarkastuskelloja, laskukoneita y. m. tarkoituksia varten sekä kopioivia että kopioimattomia. Myös erikoisesti haluttaessa voivat tulla kysymykseen erilaiset värjäysmenettelyt.
Näytteitä pyydettäessä ilmaiseksi.

Pelikan hiili- ja kalkkeeripaperia
Pelikan-hiilipaperilla saa värivoimakkaita, siistejä jäljennöksiä, se on erinomaista käytännössä. Löytyy kaikkia värejä eri tarkoituksia varten, useampaa eri laatua ja hintaa, kaikkein ohuimpaan paperiin saakka.
Näytteitä pyydettäessä ilmaiseksi.

Pelikan-kalkkeeripaperia valmistetaan samojen periaatteiden mukaan kuin hiilipaperia. Sillä on seuraavat edut: se on voimakasväristä ja samalla myös siistiä käytettäessä. Löytyy kaikkia lajeja, värejä ja suuruutta, paksua ja ohutta, muste-, lyijy- ja akaattikivikynäkirjoitusta varten.
Näytteitä pyydettäessä ilmaiseksi.

Pelikan monistustarpeita

Pelikanotyp Dauerschablone'lla saa melkein lukemattomia selviä ja siistejä jäljennöksiä. Päinvastoin kuin vahapaperi on se riippumaton lämpötilan vaihteluista. Se ei vahingoitu rypistettäessä ja on muutenkin vastustuskykyistä. Pelokanotyp-Dauerschablone on ilman valmisteluja käyttökelpoinen, se sopii yhtä hyvin rasva- kuin vesiväreille. Toimitetaan kaikenlaisia monistajia varten sekä kone- että käsinkirjoitusta varten.

Pelikan-vahapaperi on valmistettu oikeasta japanilaisesta silkkipaperista. Se on vastustuskykyistä ja sen vahakerros on notkeata. Pelikan-vahapaperi takaa sentakia siistejä painoksia.

Joka tahtoo olla varma, että saa kunnollisia monistuksia, käyttäköön Pelikanotyp'iä ja Pelikan-vahapaperia varten Pelikan-monistusvärejä. Molemmat valmisteet täydentävät toisiaan.

OTIN, rasvaväri putkissa 200-500 gr., myös 1 kg. rasioissa.
AQUIN, vesiväri rasioissa, sisältäen 250-600 gr. ja 1/1 kg.

Ei kommentteja :