13.7.08

Eikö olisi syytä (Terava-väri -mainos)

Eikö olisi syytä
maalata asuin- tai ulkohuonerakennustanne taikka vesikattoanne pysyvillä Terava-väreillä? Värien ostoon tarvitsette vain 75—200 mk, jos teette maalaustyön itse, mikä Terava-väreillä käy perin helposti ja yksinkertaisesti, saatte yhdellä ainoalla sivelyllä
rakennuksenne näyttämään uusilta ja hienoilla ja lisäätte niiden arvoa tuhansilla markoilla — eikä koko parannus kuitenkaan maksa Teille kuin mitättömän summan!

>Terava-maalaus on pääomansijoitus, ei kulunki. Maalaus estää puun halkeilemisen ja lahoamisen. Maalaamattomat rakennukset saattavat merkitä huonoa huolenpitoa, huonoa taloudenhoitoa tai huonoa taloudellista asemaa.

>Terava-värien pääaineksena on suomalainen terva, josta mustuus ja muut epäsuotuisat ainekset on poistettu ja johon sitten on sekoitettu haalistumattomia väriaineita. Terava-värit ovat samannäköisiä kuin kalleimmat öljyvärit, mutta eivät halkeile eivätkä lohkeile, sillä terva on sitkeätä ja sitovaa ja seuraa puun kutistumista ja turpoamista. Sivelyn voi niillä helposti suorittaa itse, koska värit toimitetaan Teille maalausvalmiiksi sekoitettuna.

>Terava-väreillä on kaikki tervan hyvät ominaisuudet, ne tarttuvat oivallisesti sekä maalaamattomaan että ennestään vesi-, punamulta tai öljyväreillä maalattuun, höylättyyn tai höyläämättömään puuhun. Näöltään ne vastaavat kalleimpia öljy-värejä, mutta ovat huokeita koska ne myydään suoraan tehtaasta käyttäjälle. Yksi värikilo peittää noin 7 neliömetr.

>Terava-värejä on jo myyty teollisuuslaitoksille, rautateille, maalareille, tilanomistajille, arkkitehdeille, rakennusmestareille, huvilan- y. m. rakennusten-omistajille, joista useat ovat tilanneet jo toistamiseen.

Ennemmin tai myöhemmin tulette katumaan, ellette ole tutustunut Terava-väreihin. Kirjoittakaa nimenne ja osoitteenne alla olevalle riville, lähettäkää irtileikattu liuskale meille, niin saatte ilmaiseksi postitse värikartan, selonteon, todistuksia ja hintatietoja näistä ainutlaatuisen kauniista ja kestävistä väreistä, joita on kymmeniä eri värivivahteita.

Yksinvalmistaja ja yksinmyyjä Suomessa
Toiminimi VÄRI-KAIVO
Väri- ja Lakka Erikoistehdas.
Konttori Kammionkatu 9. Puh. 44 808.
"Varjele pinta Terava-väreillä, niin sisuskin säilyy.

Ei kommentteja :