17.6.21

Mitä muualla tiedetään. Anna Kamenskyn päiväkirjasta.

Tietäjä 11, 1917

Adyarissa 5 p. joulukuuta.

Indiassa harjotetaan Chromopatiaa, se on väreillä parantamistiedettä. Oppineen panditin Shrivalo Prasad Jhan lentokirjasessa on esitetty mieltäkiinnittävä parantamistapa, jonka merkitys kokonaisuudessaan selvisi hänelle teosofiksi tultuaan. Hän sanoo jokaisen sairauden todistavan sitä, että siinä elimistössä puuttuu joku välttämätön väri, taikka sitä että väriä on liian vähän. Päävärit ovat: punainen, keltainen ja sininen. Jos ihmiseltä puuttuu punaista, on hän laiska ja uninen, hän menettää ruokahalun ja toimintakyvyn. Jos häneltä puuttuu sinistä on hän kuumeentapaisen toimiva, hermostunut ja ärtyinen. Keltainen väri on tasaaja näiden molempien päävärien kesken.

Tohtori Babbit parantaa värillisten lasien ja veden avulla, joka on ollut auringon säteiden alaisena värillisessä pullossa. Sairaan täytyy muutamia kertoja päivässä nauttia sellaista vettä. Välistä potilas joutuu sekä sinisen että punaisen ja keltaisenkin värin vaikutuksen alaiseksi lyhdyn kautta, jolla häneen näitä värejä heitetään. Vaikeissa tapauksissa hänet kokonaisuudessa upotetaan määrätyn värin aaltoihin, jopa hän saa niissä nukkuakin.

Tulokset ovat olleet hämmästyttäviä. Erittäin paljon tapahtuu ihmeitä sinisen värin käytöllä. Tällä tavalla on voitu parantaa mitä vaikeampia tapauksia. Tämä indialainen lääkäri parantaa kaikkia tauteja, mutta erityisesti tulehduksia, kuume- ja hermotauteja.

Alba.

Suom. O. S.

Ei kommentteja :